RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Стоять" майже всі мости: Київ скували пробки перед вихідними, карта

Станом на ранок листопада, 12 листопада, ускладнено транспортний рух в деяких районах Києва. Важко потрапити на правий берег мостами.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Затори спостерігаються на Північному мості, проспекті Романа Шухевича, вул. Братиславська, бульварі Перова. Пробки утворилися біля станцій метро "Лівобережна", "Дарниця", "Чернігівська", проспектом Соборності (біля ринку "Березняки") на мостах Патона та Дарницькому. Невеликі затори спостерігаються біля станцій метро "Бориспільська" та "Вирлиця". Важко проїхати біля станції метро "Осокорки".

Правий берег

Затори утворилися на Кільцевій дорозі, проспекті Леся Курбаса, вулиці Вадима Гетьмана, на проспекті Лобановського. Важко проїхати біля станції метро "Сирець". Утворилися довгі затори на вул. Семена Скляренка, просп. Степана Бандери, вул. Богатирська, Кирилівська, вул. Вишгородська та вул. Сирецька. Важко проїхати біля станцій метро "Святошин" та "Житомирська".

Центр

Великий затор утворився біля станції метро "Лук'янівська". Авто стоять у пробках на проспекті Перемоги та вул. Жилянська. Затори утворили на Набережно-Хрещатицькій. Великий затор спостерігається на Набережному шосе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли в Києві зменшиться кількість авто в пробках.