RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

День Києва 2021: яскраві листівки і привітання в смс

У неділю, 30 травня відзначається День Києва - у 2021 році столиці України виповнюється 1539 років.

"Апостроф" зібрав смс-привітання та листівки до Дня Києва.

***

Всіх вас, з Днем Києва вітаю,

Щастя, радості й любові бажаю!!!

***

З днем народження столиця, з днем народження Київ!

Тебе я завжди пам’ятаю та щиро вітаю!

***

Зі святом Києве! Столице, черговий вік на твоєму рахунку. Мужньо перестояла ти подій багато, людей які творили Україну бачила багато. Тож прийми наші вітання, святкування та співання в честь твою.

***

Києве, славетний, віковий. Сьогодні в тебе свято, лунають вітання і радощі, сміх та сльози радості. Чергове століття ти даруєш свято людям. Лише ти такий один на світі за це тебе ми і любимо.

***

Місто сильне, місто славне,

Місто давнє, православне,

Столиця України,

З Днем народження вітаємо,

Процвітання бажаємо!

***

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він - це гордість України, її серце! Київ - це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток . Але головна гордість нашого прекрасного міста - це його мешканці. В цей весняний день ми хочемо привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави.

***

Від щирого серця вітаємо наших киян та всіх гостей міста з цим чудовим, травневим святом. Зичимо Вам процвітання, любові та втілення в життя всіх заповітних бажань.

Як писав "Апостроф", в День міста і День столиці, на киян і гостей міста чекає насичена програма, адаптована до карантинних вимог.