RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

На Київщині прогнозують заморозки: синоптики оголосили штормове попередження

Циклон Udo, що увірвався в Україну напередодні, приніс із собою похолодання і дощі. В Києві та Київській області оголосили штормове попередження - очікуються заморозки в повітрі та на поверхні грунту. Також синоптики прогнозують мінусову температуру вночі на заході країни у найближчі дні.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометеорологічного центру на сторінці в Facebook.

"По області та Києву вночі 29-30 квітня заморозки у повітрі 0-5° (ІІ рівень небезпечності), 1-2 травня заморозки на поверхні ґрунту 0-3° (І рівень небезпечності)", - йдеться в повідомленні.

Про погіршення погодних умов попередили і жителів західних областей. На Житомирщині і Вінниччині оголошено І (жовтий) рівень небезпечності, в Закарпатській, ІваноФранківській, Львівській, Чернівецькій, Тернопільській, Рівненській і Волинській областях оголошено ІІ (помаранчевий) рівень небезпечності.

Читайте також: В Україну повернуться нічні заморозки й розгуляються вітри: синоптик розповіла, коли чекати потепління. Карта

Крім того, у п'ятницю, 28 квітня в Україні прогнозують мінливу хмарність, а на Лівобережжі короткочасні дощі, вдень місцями грози. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с.

Температура вночі 2-7°, на сході та південному сході країни 7-12° тепла, у західних областях заморозки у повітрі, на Житомирщині та Вінниччині - на поверхні грунту 0-3°, температура вдень в Україні 10-15° тепла, у східних областях 16-21°.

Раніше ми публікували календар погоди у Києві у травні та червні.

Вас також може зацікавити:

Небагато сонця та багато дощів: прогноз погоди у Києві до кінця квітня

Київ у травні накриє літня спека: календар погоди на кожен день

Україну накриють сильні зливи: прогноз на 24-30 квітня