RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Метро - привід для чергового "фас": екс-нардеп Гриценко про спроби звинуватити Кличка у аварії у підземці

Спроби звинуватити мера Києва у техногенній аварії в метро на Теремки – свідчення того, що згори "дали команду "фас" мочити мера Кличка". Адже ці станції були збудовані задовго до того, як він став мером.

Про це заявив у Facebook народний депутат України VI і VII скликань Анатолій Гриценко.

"Техногенна аварія на лінії столичного метро. Всі дружно накинулися і мочать мера Кличка. На чолі з прем'єром, значить, і уряду дали команду "фас". Коли Кличка обрали мером (червень-2014), ця гілка метро вже давно працювала — її збудували і ввели в дію в часи правління Януковича у 2010-2012. Прем'єр Азаров тоді під камери відкривав нові станції. Архітектори, будівельники, підрядники, експертизи, оплата, якість прийомки, відкати… — то все було задовго до Кличка-мера. В ті часи Віталій сидів у парламенті з невеличкою фракцією УДАР і ні на що не впливав", - нагадує Анатолій Гриценко.

Він вважає, що ситуація з метро – лише привід "мочити мера Кличка": "Якщо команда "фас", тоді факти нікому не цікаві. І тоді метро лише черговий привід, для чергового "фас". Такі часи".

Через підтоплення тунелів 8 грудня було зупинено рух поїздів метро між станціями "Деміївська" та "Теремки". Керівництво метрополітену заявило, що подальше використання цієї ділянки небезпечно для пасажирів.

Міська влада Києва оперативно організувала рух наземного транспорту вздовж зачинених станцій метрополітену. Перевезення пасажирів здійснюють 77 автобусів та 20 тролейбусів.