RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Соціальний день на фестивалі ліхтарів Lights&Dreams: хто може пройти безкоштовно

У четвер, 25 січня, Фестиваль ліхтарів Lights&Dreams, який проходить на Співочому, відкриє двері для соціально незахищених категорій населення. Безкоштовно потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, люди з інвалідністю I-II категорії та представники ЗСУ. Інші категорії населення, серед яких ВПО та пенсіонери, отримають знижку на вхід у 25%.

"Ми знаємо, як важливо зараз підтримувати моральний стан та отримувати позитивні емоції. Тож хочемо зробити приємне тим людям, які з певних причин не можуть потрапити на фестиваль, але дуже хочуть!", - кажуть організатори.

Нагадаємо, наразі у парку Співоче проходить фестиваль ліхтарів "Lights & Dreams". Це справжній парк ілюмінацій та масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає до 7-ми метрів у висоту.

Загалом понад 50 000 ліхтариків, 10 кілометрів шовку та 140 000 квадратних метрів парку перетворили Співоче на ілюмінаційну казку.

Де: парк Співоче (вул. Лаврська, 31), часи роботи: 16:00-21:00, вартість квитка для пільгових категорій-150 грн. Вхід для вищезазначених категорій – безкоштовний за наявності посвідчення.