RU  UA

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

Звіряче вбивство підлітком батьків і брата в Києві: в справі стався важливий поворот

За керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 16-річному юнаку у скоєнні умисного вбивства власних батьків та 8-річного брата.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Зазначається, тіла подружжя 1971-го і 1979 року народження, та їх сина 2012-го року народження виявили 27 квітня в квартирі на вулиці Ревуцького у Дарницькому районі міста Києва. Підлітка, який після скоєного вбивства декілька днів перебував у квартирі із загиблими, а потім втік, затримали в ході переслідування.

Як йдеться в повідомленні прокуратури, при собі юнак мав ніж, яким ймовірно й вбив родичів. Ніж направили на експертизу.

За попередніми даними, хлопець заздалегідь придбав ніж, а після чергового конфлікту з батьками він скоїв вбивство цією зброєю.

"Дії 16-річного юнака кваліфіковано за п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох і більше осіб, а також вбивство малолітньої дитини). До Дарницького районного суду міста Києва скеровано клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - зазначили у відомстві.

Наразі встановлюються мотив та інші обставини вчинення злочину. Також планують встановити психічний стан підозрюваного.

Раніше "Апостроф" повідомляв про моторошні деталі вбивства в Києві хлопцем своєї сім'ї.