RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві затримали кримінального авторитета - його вже три рази намагалися видворити: фото

Громадянина Вірменії, який має суттєві зв'язки з криміналітетом, затримали в Києві на підставі ухвалу суду.

Про це інформує прес-служба Нацполіції України.

За словами силовиків, 56-річний іноземець на прізвисько "Дід" вже тричі був видворений за межі України, але кримінальному авторитету це не завадило черговий раз потрапити на територію нашої країни.

Громадянин Вірменії відбував 12-річне покарання у виправних колоніях на Херсонщині та Львівщині, де мав статус так званого "смотрящого". У лютому 2019 року його видворили за межі України, але через два місяці він повернувся до країни.

Його вдруге затримали, а у серпні 2019 року "Діду" видали заборону на в'їзд до України терміном на 5 років. До нашої країни кримінальний авторитет повернувся у жовтні 2019 року на літаку, змінивши ім'я.

Через кілька місяців його викрили та заборонили в'їжджати до України до 2035 року. Але і ця заборона кримінального авторитета не зупинила. Силовики отримали інформацію про чергову спробу незаконного повернення авторитета в Україну через пункт пропуску у Волинській області.

"Учора, 18 червня, правоохоронці затримали "Діда" на підставі рішення суду. За його рішенням авторитета поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим примусовим видворенням", - підсумували у прес-службі.

Раніше ми розповідали, що під Одесою в готелі загинув кримінальний "авторитет".