RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Ви не уявляєте, хто ми": в Києві топ-поліцейський "прославився" поведінкою в ресторані

В елітному ресторані Києва 21 квітня поліцейський Віталій Манасян влаштував скандал через те, що його попросили пересісти із заброньованого столика. Також його супутниця хизувалася статусом.

Про це повідомив голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України Максим Шкіль на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Києві затримали чоловіків, які "допомагали" складати іспити з водіння - скільки вимагали грошей

За словами Шкіля, він зарезервував місце на ранок в одному з елітних ресторанів Києва. Але коли прийшов у заклад, то виявилося, що столик зайняв Манасян з дівчиною. Чоловік разом з працівницями ресторану попросив звільнити місце, адже він бронював його, на що поліцейський відповів нецензурною лексикою, влаштувавши скандал.

"На що матом почули: "Вы две дуры, здесь сидеть буду я". Після чого відвідувач "резерв" (табличку - "Апостроф") відкинув і сів за стіл. Після того як з даним "гостем" ресторана переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже: "Вы даже не представляете, кто мы...". Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", - зазначив автор посту.

Він розповів, що Манасян - працівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України, який їздить на елітній автівці Audi RS6.

"Можу сказати одне - що це приклад ганьби високого звання Поліцейський і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку", - наголосив Шкіль.

Фото: facebook.com/shkil.maksim

Фото: facebook.com/shkil.maksim

Нагадаємо, у школі №81 Києва 13-річного підлітка побили однолітки, внаслідок чого у нього серйозна травма яєчка та сильно набрякла нога.

  • Вас може зацікавити:

Здорових робила "інвалідами": лікарка зі Львова втрапила у гучний скандал

Ще рік і на гонки: у Львові блогер хизувався, як його 9-річна донька їде за кермом

У Львові влаштували елітну вечірку для бомонду, де назбирали на дрони аж 115 тисяч гривень. Фото