RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

День, коли можна змінити життя на 180 градусів: магічний ритуал на місячне затемнення

Українцям нагадали про ритуали на місячне затемнення та розповіли, як можна позбутися негативної енергії та невдач.

"Апостроф Лайф" розповідає про місячне затемнення 25 березня та пояснює, які існують ритуали.

Місячне затемнення 25 березня - що відомо

Місячне затемнення розпочнеться 25 березня о 06:53 за київським часом. О 09:12, за словами вчених, буде його пік, а закінчиться воно об 11:32 за місцевим часом. Загалом місячне затемнення 25 березня триватиме 4 години 39 хвилин.

Під час напівтіньового місячного затемнення Місяць, як попереджають вчені, не буде із червоним відтінком. Очікується, що місячний диск трохи потемнішає, а в середині затемнення поза тінню Землі опиниться лише тонкий півмісяць. Спостерігати за таким явищем неозброєнним оком можна буде у більшості країн Північної та Південної Америки. Також частково місячне затемнення зможуть побачити мешканці Австралії, Азії, західної Африки та частково Європи.

Читайте також: Не їж з ножа – будеш злим, як ніж: пояснюємо народні прикмети з глибини віків

Місячне затемнення 25 березня - ритуали

Під час місячного затемнення можна провести ритуал, який направлений на позбавлення від непотрібних зв’язків, відносин, негативних думок, невдач і проблем. Ритуал варто розпочати за годину до настання затемнення.

Варто прийняти ванну з сіллю, після чого випити склянку освяченої води. Згодом запаліть свічку, візьміть аркуш паперу і напишіть все, від чого хочете позбавитися. Це можуть бути хвороби, погана робота, неприємні люди у житті, фінансові проблеми. Перечитайте усе, що написали на аркуш паперу, та спаліть його над свічкою. Згодом треба подивитися на вогонь та подумати про те, від чого ви бажаєте позбутися.

Ритуал на місячне затемнення передбачає ще одий етап. На іншому аркуші паперу треба написати те, чого вам не вистачає у житті. Опишіть свої бажання, вкладаючи всю енергію в слова. На звороті аркуша детально розпишіть план досягнення бажаного. Цей листок сховайте у місці, де його ніхто не знайде.

Раніше ми розповідали, як провести ритуал багатства у Дажбожий Великдень.

Вас може зацікавити:

Повернення додому: езотерики пояснили, чому саме це погана прикмета

Ритуали "з градусом": алкогольні прикмети та забобони у різних країнах світу

Ранкові прикмети: чого не варто робити, щоб не зіпсувати весь день