RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Кожен отримає те, що заслужив: що принесе місячне затемнення 25 березня і як підготуватися

Під час коридору затемнень відбудеться місячне затемнення 25 березня, яке кардинально змінить життя чотирьох знаків Зодіаку: Овнів, Раків, Терезів та Козорогів.

Про це повідомила астрологиня Марина Скаді на своєму YouTube-каналі.

Читайте також: Від мирних переговорів до збою в банківській системі: яких змін чекати після коридору затемнень

Місячне затемнення відбудеться у знаку Терези о 09:13 за Києвом. У цей час можна позбутися усього, що заважає рухатися далі. Це стане переламною подією у житті. Зміни також торкнуться взаємин із родичами та близькими людьми.

Насамперед затемнення відчують сонячні та місячні представники Овна і Терезів, а також, у кого планети у перших 10 градусах цих знаків за натальною картою. Особливо це торкнеться народжених у період з 22-23 вересня до 22 жовтня та з 20-21 березня до 31 березня.

Важливо у цей час приділяти увагу травній та сечостатевій системам, жіночому здоров'ю - може бути загострення хронічних захворювань. Також є велика ймовірність отруєнь.

Астрологиня наголосила, що під час затемнення необхідно налаштовуватись на позитивне мислення, відганяти негативні думки та частіше медитувати, аби залишатися спокійними. Тоді до наступного коридору затемнень буде продуктивний час та розвиток.

За словами Скаді, 25 березня слід відпустити застарілі речі у житті, які не приносять користі та задоволення, не тягнути їх у майбутнє. Крім того, у місячне затемнення можна розбудити в собі проблеми та внутрішні комплекси, які можуть призвести до тривалих конфліктів. Люди у цей час поводяться дуже стримано, навіть відсторонено, від них віє холодністю та байдужістю. Бажано не сприймати це близько до серця.

Також у коридор затемнень кожен отримує те, на що заслуговує. Тому треба стежити за тим, що відбувається у житті, дослухатися до інтуїції, аналізувати своє ставлення до подій у цей час.

Раніше ми розповідали, як використовувати коридор затемнень з користю.

  • Вас може зацікавити:

Червивий Місяць у березні: коли настане і яких переломних подій чекати

Україна увійшла до коридору затемнень: скільки триватиме і до яких порад варто прислухатись

Як визначити тривалість життя по лініях на долоні: прикмети і забобони