RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

Всі новини

Народний артист звинуватив Klavdia Petrivna у плагіаті — "рими з пісні Зіброва"

Співак, поет, композитор, публіцист, народний артист України Анатолій Матвійчук проаналізував пісні Klavdia Petrivna та дійшов висновку, що деякі слова та рими до своїх пісень вона запозичила з існуючих.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Далі - про зміст пісень. Ви не забули, що ми в параметрах стилю постмодернізму? Тож все має бути відповідним: знайома з 80-х років минулого століття естетика в пісні «Знайди мене», простеньке умца-тумца в пісні «Імператори-провокатори», набір банальних фраз (а дощ змиває всі сліди) в пісні «Хто ти?» і нарешті - «Я тобі брехала», де звучать явні запозичення з аналогічної пісні співачки Іларії та рими з пісні Павла Зіброва (походження - день народження)…", - зазначає Матвійчук.

Співак не в захвалі від "феномену" Klavdia Petrivna та вважає, що йде мова про черговий феномен масової маніпуляції свідомостю.

"Якщо єдиний привід для гордості щодо цього продукту в тому, що він україномовий, то як же далеко ми нині від тих творів, що називалося українською піснею ще 30 років тому?", - запитує Матвійчук.

Як ми писали, Klavdia Petrivna наразилася на хейт через своє обличчя.

Нагадаємо, українська співачка Jerry Heil засудила цькування співачки Klavdia Petrivna, яка нарешті відкрила публіці своє обличчя.