RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Лайм

Новини

20 вересня

Всі новини

Співачка-путіністка Доліна злякалася, що її от-от вб’ють

Російська співачка Лариса Доліна, в квартиру якої нещодавно вторглися, заявила, що їй почали надходити повідомлення з погрозами вбивством.

Про це повідомляють росЗМІ.

Загрози нібито чинили як їй, так і її дочці та онучці.

Доліна стверджує, що відправник вимагає її негайно звільнити квартиру, яку якийсь час тому її змусили продати телефонні шахраї. Інакше він нібито загрожує їй вбивством та заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю.

При цьому сам обліковий запис підписано ім'ям «Павло Куренков», а на аватарці стоїть фото автомобіля Долиної. У зв'язку з цим Долина просить виділити їй та її внучці та дочці держзахист, а також взяти під охорону її житло та майно.

Нагадаємо, як повідомляли російські телеграм-канали, вранці 13 серпня невідомі проникли на закриту територію будинку решітки в Москві та заявили, що вони є новими власниками елітної нерухомості.

Після квартири у Москві невідомі вторглися в Instagram Лариси Доліної, відомої своєю підтримкою збройної агресії Росії проти України. На сторінці співачки-путіністки з'явилися проукраїнські гасла і заклики донатити на ЗСУ.

У лютому 2022 року співачка-путіністка відкрито підтримала повномасштабне вторгнення Росії в Україну, з січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Того ж року Доліна долучилася до "акції" Лєпса і Баскова, які платили окупантам за підбиту в Україні техніку.