Лайм

До квартири співачки Доліної, яка підтримала війну проти України, почалося вторгнення

Пропагандистка є палкою прихильницею Путіна

У дім путіністки Лариси Доліної вторглася група невідомих людей з метою забрати її помешкання. Тепер співачка з українським корінням, яка відкрито підтримала збройний напад Росії на Україну, може залишитися на вулиці.

Як повідомляють російські телеграм-канали, вранці 13 серпня невідомі проникли на закриту територію будинку рашистки у Москві та заявили, що вони є новими власниками елітної нерухомості. Доліної в цей момент вдома не було. Коли охоронці будинку попросили пред'явити документи, один із цих людей показав паспорт англійською.

Читайте також: Син Газманова влаштував істерику: на його концерт ніхто не купив квитки.

Фото: t.me/ENews112

Раніше у пропагандистських ЗМІ з'явилася інформація, що квартиру Доліної виставили на продаж, і в цьому нібито замішані шахраї. Ймовірно, квадратні метри путіністки вже придбали, і тепер нові власники намагаються потрапити у своє житло. Пізніше російські пабліки показали фото п'ятикімнатної квартири Лариси Доліної, і її дизайн - повний несмак.

Фото: t.me/bazabazon

Фото: t.me/bazabazon

Фото: t.me/bazabazon

Фото: t.me/bazabazon

Фото: t.me/bazabazon

Нагадаємо, Лариса Доліна народилася в Баку, але все своє дитинство і юність провела в Одесі – рідному місті батьків. Саме в Україні розпочалася її співоча кар'єра.

З 2003 року є членом путінської партії "Єдина Росія". У 2014 році підтримала анексію Криму, а в перші роковини окупації росіянами українського півострова заспівала з Путіним гімн РФ.

"Я підтримала Володимира Володимировича. Підтримала всю країну, бо Крим справді наш. Тому що я люблю справедливість. Я дуже чесно завжди жила та живу", - говорила Доліна пропагандистам.

Читайте також: Народилася і виросла у Києві: як Любов Успенська стала путіністкою, яка підтримує війну.

У лютому 2022 року співачка-путіністка відкрито підтримала повномасштабне вторгнення Росії в Україну, з січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Того ж року Доліна долучилася до "акції" Лєпса і Баскова, які платили окупантам за підбиту в Україні техніку.

Раніше пропагандист Газманов поскаржився на санкції в Європі. Співак-рашист не може продати або здати в оренду дві свої квартири в Італії та Латвії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також