RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Буде "жарко" і хвилююче: до кінця 2021 року на п'ять знаків Зодіаку чекають радикальні зміни

Представників декількох знаків Зодіаку очікують сюрпризи в особистому житті вже до кінця цього року. Вони можуть навіть обзавестися сім'єю.

Про це пише RSUTE.

Рак

На людей, що народилися під цим знаком, чекає дивовижний період. Своєю харизмою вони зачаровують оточуючих. Їм слід бути уважними, щоб не пропустити свою другу половинку. Представники цього знака зазвичай дуже дбайливі, але тепер вони і самі потребують любові і підтримки. До настання 2022 року в їх особистому житті відбудуться приємні зміни, які можуть закінчитися весіллям.

Риби

Самотні представники цього знака дуже скоро можуть зустріти "свою" людину, яка переверне їхнє життя з ніг на голову, але всі зміни будуть тільки на краще. Не варто відмовлятися від пропозицій від приятелів, щоб не упустити можливість цієї зустрічі. Не виключено, що на одній з таких вечірок Рибам зустрінеться приємна людина, який потім і стане для них другою половинкою.

Лев

Для них останні місяці були дуже насиченими і навіть виснажливими. Вони всіма силами намагаються справлятися з викликами долі, але тільки до кінця року зможуть повернутися до стану спокою і відновити сили. Енергія Всесвіту допоможе представникам знака зустрітися з тією людиною, яка відіграє важливу роль як в особистому, так і в професійному житті. Важливо, однак, навчитися розбиратися в людях, інакше є шанс помилитися.

Телець

Тельці вже довго і безрезультатно знаходяться в пошуках "тієї самої" людини. До кінця року удача їм нарешті посміхнеться, і вони побачаться зі старим знайомим. Ця зустріч змусить їх серце тріпотіти. Напередодні Нового року Тельцям надійде несподівана пропозиція. Краще від неї не відмовлятися, адже вона значно вплине на їхнє особисте щастя.

Скорпіон

Скорпіони відкрили в собі новий талант - флірт. Але, на жаль, намагаються його заперечувати, тому що не знають, як з ним впоратися. Якщо ж їм вдасться навчитися ним користуватися, то вони почнуть знаходити багато спільного з приємними їм людьми. Сміливі представники знаку зможуть спробувати щось нове для себе. До Нового року Скорпіони закохаються по вуха.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки Зодіаку з ангельською душею.