RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео з відомими людьми, що виявилися луганськими сепаратистами

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука поділився раніше не публікувалася відеозаписом від 21 лютого 2014 року, на якій екс-голова Луганської ОДА Володимир Пристюк і теперішній голова обласної ради Валерій Голенко виступають в ролі "хрещених батьків" так званої ЛНР.

Відео з'явилося на YouTube 12 серпня.

"Отримав цікаве відео. Не розумію, чому мені про все це не розповідали тоді, коли я працював на Луганщині... Отже, чергове сепаратистське шоу в Луганську. На арені - те саме відоме лайно. Але... Мою увагу привернули до постаті ведучого. Ба... головний редактор телекомпанії ЛОТ!!! Той самий, який зараз з патріотичним запалом викриває все навколо. А ще не так давно: "ре-фе-рен-дум"!!! Знайомтесь - Олександр Шелест", - написав у своєму Facebook Тука.

"А ось, цей самий пан проводить мітинг сепаратистів! Чи, може це не він??? Може, сам пан Олекскандр розповість як його примушували під дулом автомата???", - зазначив заступник міністра.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликало ажіотаж відео, де показано, як колишній голова фракції "Партія регіонів" у Верховній Раді, екс-голова Луганської ОДА Олександр Єфремов вів сепаратистські переговори в Луганську.