RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Опубліковано відео гучної заяви Ляшка про Шухевича

У мережі з'явилося відео виступу Олега Ляшка на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради, в ході якого він зробив резонансну заяву щодо нардепа Юрія Шухевича.

Під час виступу Ляшка, поруч з ним стояв сам Шухевич, а біля трибуни зібралися представники "Радикальної партії". Ляшко повідомив тривожну інформацію. Посилаючись на достовірні джерела, нардеп заявив, що життю Шухевича загрожує смертельна небезпека. Ляшко вважає, що це буде на руку тим, хто намагається дестабілізувати ситуацію в країні зсередини, і звинуватив у цьому "московського ворога". Він повідомив, що Шухевич може стати сакральною жертвою, і порівняв його з убитим Георгієм Гонгадзе.

У кінці свого виступу Ляшко звернувся до Шухевича з проханням вжити заходів обережності та не з'являтися в публічних місцях, а також вимагає від президента та СБУ надати охорону для нардепа.

Деякі депутати, які були в сесійній залі, відреагували на слова Ляшка оплесками.

Нагадаємо, сьогодні вдень у кулуарах Верховної Ради сталася бійка між нардепом Мосійчуком і помічником Медведчука. Депутати поспішили назвати інцидент спробою дестабілізації ситуації в країні.

Як повідомляв "Апостроф", в СБУ заявили про кремлівський план "Шатун", спрямований на підрив ситуації в Україні.