RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Світлична обговорила з Мінгареллі проведення в Харкові засідання Моніторингового комітету РЄ

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична і Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі обговорили проведення в обласному центрі засідання Моніторингового комітету РЄ. Також на зустрічі розглянули можливості для реалізації спільних проектів у Харківській області.

Про це інформує прес-служба ХОДА.

Відзначається, що Мінгареллі під час зустрічі підкреслив, що Харківська область є для Європейського Союзу одним з пріоритетних регіонів для реалізації спільних проектів. Сторони обговорили перші результати роботи відкритого в грудні в Харкові регіонального представництва Європейського банку реконструкції і розвитку.

При цьому глава Представництва ЄС в Україні привітав голову ХОДА з рішенням Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи щодо проведення у Харкові 27 червня засідання Моніторингового комітету Конгресу.

"В Україні засідання Моніторингового комітету проходить вперше. Переконана, що це розширить можливості нашої країни і поглибить розуміння процесів, що проходять в Україні, з боку європейських партнерів. Також розраховуємо, що зможемо приділити увагу регіональних проблем, питань реалізації на місцях реформ, зокрема – децентралізації", - сказала голова ХОДА Світлична.

Уточнюється, що під час зустрічі йшлося також про реалізацію програм безпеки в регіоні та консультативної допомоги, що надається в цій сфері харківським офісом Консультативної місії Європейського Союзу.