RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Тоніс" запускає новий проект про роботу мерів українських міст

Як міські голови організовують життя великих і маленьких міст, де беруть гроші та на що їх витрачають, йтиметься у новому проекті телеканалу "Тоніс".

Про спільний проект розповіли в ефірі КУБу журналісти Матвій Ганапольський та Євгеній Кисельов разом із керівниками "Клубу мерів" – Олександром Мазурчаком та Володимиром Удовиченком.

За словами першого віце-президента Клубу мерів, співголови партії "Наш край" Олександра Мазурчака, у більшості мерів однакові проблеми, які можна вирішити в експертному колі.

"Ми готові ділитись досвідом і показувати рецепти вирішення тих проблем, із якими стикаються мери різних міст. Також ми хочемо показати не тільки негатив, а і позитивний досвід, який також існує. Саме про організацію життя у великих і маленьких містах країни буде йти мова в новому проекті на каналі "Тоніс", – зазначив він.

У рамках майбутньої програми будуть проведені круглі столи із міськими головами для обговорення типових проблем місцевого самоуправління.

"Коли я був міським головою Кам’янця-Подільського, мене запитували, які у вас є три проблеми. І я завжди відповідав: гроші, гроші і гроші. Недостатнє фінансування та неправильний розподіл фінансів – одна із основних проблем мерів. І її можна вирішити, якщо об’єднати зусилля. Головний двигун розвитку країни – це місцеве самоврядування", – додав Мазурчак.

У рамках проекту кожне місто підготує концерт місцевих колективів, який транслюватиметься по "Тонісу".

"Ми будемо їздити в різні куточки країни, щоб показати роботу міських голів. Програма буде виходити 4 рази на місяць", – сказав Матвій Ганапольський.

Нагадаємо, оновлений телеканал Тоніс готується до виходу в ефір в День Незалежності. Зараз канал здійснює мовлення в інтернеті із імпровізованого кубу.