RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Манія величі і змова: відомий журналіст жорстко пройшовся по Собчак і російській опозиції

Російський журналіст Аркадій Баченко жорстко розкритикував висування телеведучої Ксенії Собчак в президенти РФ і весь процес виборів в країні.

Він зробив це на своїй сторінці в Facebook.

"Не знаю, я ось обома руками підтримую висунення Ксенії Собчак. Нарешті у росіян будуть гідні кандидати. Гідні росіян, я маю на увазі. Вибір з підполковника КДБ і ведучою "Дому-2" - так це просто кристалізована суть Росії! Недонаполеон і блондинка в шоколаді. Манія величі і вульгарність. Ніколи низи і верхи ще не були так органічні", - прокоментував Бабченко ситуацію.

Він також зазначив, що, ймовірно, Собчак отримає чимало голосів виборців, завдяки відсутності інших альтернатив і глядачам передачі "Дом-2". Проте, журналіст не вважає, що вибори в Росії варто обговорювати всерйоз.

"Здається мені, це буде знатна комедія. Але ось що дійсно викликає подив ... Блін, все це обговорюється всерйоз! Ось стрічка зараз на повному серйозі обговорює ці "вибори". Вибори. У Росії", - уїдливо зауважив Бабченко.

Він вважає, що тільки події на вулицях можуть привести до зміни режиму в Росії - вибори ж в країні є тільки імітацією, яка не варто зусиль і часу.

Раніше "Апостроф" вже публікував бурхливу реакцію соцмереж на рішення Ксенії Собчак балотуватися в президенти РФ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: СНГ