RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ніщо не лікує краще, ніж лопата по голові: комбат з АТО різко висловився про примирення з Росією

Командир 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії (УДА) Владислав Литвин ("Чорний") розкритикував ідею дипломатичного діалогу з Росією.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"А чому ми повинні з нею вирішувати дипломатично, якщо вона – країна-агресор? Може, ми тоді агресору краще по зубах дамо? Росію ніщо не лікує краще, ніж лопата по голові. Іншого вони не розуміють. Тільки коли вони отримують – тоді починають думати трохи: "А, може, було за що?" А поки вони не отримають відсіч, вони будуть намагатися дати по голові нам", - каже комбат.

"Що думає Росія, мені глибоко нецікаво. Абсолютно. Вона це зараз робить з нами. Вони принижують нашу честь, гідність, роблять таке з нашою державою. Ми тут народилися, ми тут живемо – значить, це наша Богом дана земля, і ми повинні її захищати від всяких гадів. Це нормальний чоловічий обов'язок – просто прийти і чудику, який вторгся в твій дім зі своїми правилами, дати по зубах. І ми будемо це робити. Без варіантів", - додав він.

Також "Чорний" вважає, що спроби примирити Україну і Росію третьою стороною приречені на провал.

"Як можна домовитися? Ви уявляєте собі тему? Ви тут збираєтесь з кимось битися, а приходить чувак і каже: "А, може, ви помиріться?" Ви вже хочете йому влупити. І він хоче того ж. І від того, що буде стояти третій збоку, нічого не зміниться. Це тільки буде відстрочено в часі. Рано чи пізно цей третій відійде – і все почнеться по новій. Потім той, третій, знову з'явиться, почне умовляти – і ми знову підемо...", - підкреслив Литвин.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Час вийшов, Донецьк і Луганськ будуть у складі України - комбат з АТО".