RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Не виконали завдання Росії: стало відомо про серйозний недобір в рядах бойовиків ДНР-ЛНР

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" на даний момент не можуть наростити чисельність особового складу до того рівня, який їм поставили в Кремлі.

Про це пише нардеп, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук у своєму блозі на "Апострофі".

"Головна проблема в них полягає у виконанні тих завдань, які ми озвучували ще у жовтні. Стояло завдання збільшити до кінця року загальну чисельність двох корпусів до 40-42 тисяч людей, а зараз вони кров з носу намагаються хоч якісь результати продемонструвати. Сьогодні ми давали повідомлення про те, що в Донецьку, Макіївці та інших великих містах, які контролює ДНР, йде масована інформаційна кампанія з вербування бойовиків серед місцевого населення. Задіяні всі можливі ресурси – оголошення в громадському транспорті, розклеювання оголошень на білбордах і так далі", - зазначив нардеп.

За його словами, недобір у рядах бойовиків складе близько 5 тисяч осіб.

"Тобто, вони не втрачають надії виконати це завдання. Але, за тими даними, які в нас є, більше 37 тисяч їм навряд чи вдасться залучити. Тобто в них буде недобір у 5 тисяч осіб як мінімум. Це ті завдання, які їм ставить російське командування", - підкреслив Тимчук.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Бойовики панікують через дії ЗСУ: ходять чутки про злив територій росіянами".