RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Кремль займає чітку позицію: в Україні розповіли, чи варто чекати змін щодо Донбасу після виборів Путіна

Після президентських виборів Росія не збирається якимось чином вирішувати питання на Донбасі і швидше за все піде на заморозку конфлікту.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" озвучив політолог-міжнародник Володимир Посельський.

"Для Росії це теж перехідний рік. По-перше, через вибори. По-друге, буде чемпіонат світу з футболу. Росія зацікавлена, щоб все пройшло якнайкраще - для неї це питання іміджу, крім того, вони витратили величезні гроші . тобто до тих пір ситуація не буде змінюватися", - говорить Посельський.

Він також зазначає, що в Росії є чітка позиція з даного конфлікту і міняти її не збираються. Про це може свідчити недавнє висловлювання російського дипломата Григорія Карасіна про те, що вони не збираються віддавати контроль над кордоном на Донбасі.

"Тобто Росія займає чітку позицію, і всі ми розуміємо, що мова йде про заморожування конфлікту, як було в Придністров'ї. Ситуація, думаю, не буде змінюватися, поки Росія буде хотіти витрачати гроші на підтримку Донбасу - у військовому плані і економічному", - підкреслює політолог.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - Вже зрозуміло, до чого все йде на Донбасі, а Путіну готують серйозний удар.