RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стали відомі цікаві деталі "дружби" Яценюка з Гройсманом

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман намагається дистанціюватися від президента Петра Порошенка і активно веде переговори про об'єднання з екс-прем'єром Арсенієм Яценюком і його оточенням.

Про це один з парламентаріїв розповів "Апострофу".

"Вони удвох дуже здружилися останнім часом. Яценюк дуже хоче повернутися у владу, поки у нього є вплив і є фракція, але він хоче повернутися в центральну владу", - відзначило джерело.

Відзначається, що не всі члени "Народного фронту" задоволені перспективою об'єднання з Гройсманом.

"Ви ж розумієте, фракція в нас неоднорідна, є багато груп впливу. [Заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій] Іванчук, наприклад, задоволений. Інші на це дивляться і думають, із ким їм об'єднуватися. Хтось чекає, що Яценюк як лідер партії поведе їх у світле майбутнє, але поки цього не відбувається", - підкреслив нардеп.

У той же час, соратники Гройсмана підтверджують дані про переговори, однак, стверджують, що ще рано говорити про конкретику.

"Наміри в Гройсмана такі дійсно є, але поки ще рано про це говорити. Поки йдуть переговори. Є думка, що Яценюк і [міністр внутрішніх справ Арсен] Аваков мали бути поза грою, але як воно буде розвиватися – незрозуміло", - розповів співрозмовник "Апострофа".

Більше про переговори Гройсмана і Яценюка читайте в матеріалі "Апострофа" - Гройсман посварився з оточенням Порошенка і знайшов іншого союзника: йдуть переговори про нову партію.