RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Піарник Тимошенко часів "Помаранчевої революції" зробив цікаву заяву про зміну влади в Україні

Піарник лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко часів "Помаранчевої революції", російський політтехнолог Олексій Сітніков, якому заборонили в'їзд в Україну, прогнозує швидку зміну влади в країні.

Про це він розповів "Апострофу".

Політтехнолог вважає, що заборону на в'їзд було видано з політичних причин, у зв'язку з початком кампанії з виборів президента України.

"Зрозуміло, що людей з двадцятирічним досвідом роботи в Україні, великою ефективністю команди, хорошими зв'язками за кордоном і так далі, звичайно ж, побоюються в сучасній Україні. Я в принципі розумів, що колись це (заборона на в'їзд, - "Апостроф") мало статися", - підкреслив він.

Сітніков пояснив, що раніше йому вже забороняли в'їзд в інші країни, і кожен раз за цим слідувала зміна влади.

"Ми провели понад 400 кампаній в десятках країн світу за майже 30 років. Але зазвичай весь термін заборони я не витримую. Нова влада в країні приносить мені вибачення і відкриває кордон. Це вже прикмета: якщо мене нагородили статусом нон грата, то ця влада дуже швидко зміниться", - розповів він.

Більше про заборону в'їзду в Україну для Сітнікова читайте в матеріалі "Апострофа": Нас багато пов'язує з Тимошенко - російський політтехнолог, якому заборонили в'їзд до України.