RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У "Батьківщині" розказали про використання проти Тимошенко технологій Медведчука та Манафорта

Передвиборча стратегія нинішньої влади нічим не відрізняється від технологій Віктора Медведчука та Пола Манафорта, за допомогою яких дискредитували лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

Про це під час прес-конференції у Києві повідомив заступник керівника партії "Батьківщина" Сергій Соболєв.

photo by Alexander Prokopenko

"Почерк інструкцій взяли з інструкції Манафорта, яка розповсюджувалась під час правління Януковича. Ми бачимо ті самі речі, які лунали зі штабів Януковича і з вуст Манафорта. Зокрема, як розколювати країну за релігійною, мовною, територіальною ознакою, а також, як на цьому вигравати", – заявив депутат, демонструючи підтверджуючі документи.

Також, на думку Соболєва, централізовано розіслані з Києва плани дискредитації Тимошенко мають багато спільного і з темниками для журналістів, які свого часу розробляв Віктор Медведчук.

"На жаль, тон дискусії, який задала Юлія Тимошенко через проведення відповідних форумів, через пропозиції змін до Конституції, бачення економічної, аграрної стратегії наші опоненти заміняють тими ж методами зразка Манафорта", – сказав він.

Заступник керівника "Батьківщини" також заявив, що за всю історію незалежної України жоден кандидат в президенти і жоден штаб не вдавався до оббріхування дітей опонентів.

Соболєв звернувся особисто до президента Петра Порошенка із закликом провести кампанію, де буде здорова жива дискусія, буде можливість змагання економічних, соціальних, політичних ідей, а не змагання у кількості бруду, який виливають на своїх опонентів.

Також депутат повідомив, що наступного тижня за вказівкою влади наймані псевдоактивісти влаштовуватимуть провокації біля офісів "Батьківщини". Відповідні політтехнологічно вивірені покрокові інструкції, за даними депутата, отримали в усіх регіонах України.