RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стали відомі подробиці зустрічі Трампа з світовими лідерами: опубліковано відео

Президент США Дональд Трамп привітав світових лідерів на церемонії святкування 100-річного ювілею закінчення Першої світової війни в Парижі (Франція).

Про це повідомляє видання "theБабель".

На відео видно, як Трамп зі своєю дружиною Меланією підходили до інших учасників заходу по-черзі вітали їх традиційним рукостисканням. Пара потисла руки президенту Франції Еммануелю Макрону і канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, які стояли в першому ряду. Також привітали і короля Марокко Мохаммеда VI і його сина принца Мулая.

Однак Трамп не встиг потиснути руку Петру Порошенко, прем'єру Канади Джастіну Трюдо і екс-президенту Франції Ніколя Саркозі, не дійшовши до них.

Після традиційного рукостискання президент США і його дружина зайняли своє місце.

Інцидент також пояснив прес-секретар Порошенко Святослав Цеголко, який зазначив, що насправді Трамп і Порошенко знаходилися досить далеко один від одного, щоб потиснути руки.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо обговорюють відео, на якому, спізнився на захід до 100-річчя закінчення Першої світової війни в Парижі президент РФ Володимир Путін, спеціально підійшов до президента США Дональду Трапму привітатися. Також в мережі з'явилося відео історичного рукостискання двох лідерів - президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина під час зустрічі в Сінгапурі.