RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

"Опозиційна платформа - За життя" подала в ЦВК список кандидатів у мажоритарники

У суботу, 15 червня, представники "Опозиційної платформи - За життя" подали документи до ЦВК для реєстрації кандидатами в народні депутати України по загальнодержавному багатомандатному округу.

Про це йдеться на сайті партії.

команді миру - ефективні управлінці, антикризові менеджери, які конкретними справами довели свій професіоналізм. Це молоді люди і вже досвідчені державники, які знають, як вивести країну з кризи, відродити економіку і забезпечити громадянам гідний соціальний захист", - йдеться у повідомленні.

У партії також є свій кандидат в прем'єр-міністри - Юрій Бойко.

У списку опозиціонерів витримано квотний принцип: більше 30% кандидатів - це жінки.

"Своїми пріоритетами команда миру ставить припинення конфлікту на південному сході України, зниження цін на газ, вирішення соціальних питань громадян, відновлення економіки. "Опозиційної платформи - За життя" знає, як цього домогтися, вірить в підтримку людей і свою перемогу на парламентських виборах", - повідомили у партії.

Згідно з результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), "Опозиційної платформи - За життя" впевнено посідає друге місце в рейтингу партій.

Опитування проводилося з 26 травня по 7 червня. Опитано 2021 респондент у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим). У Луганській і Донецькій областях - тільки на контрольованій території. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.