RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Яценюка попередили Україну про загрозу скочування в популізм

Україна має йти шляхом реформ, як попередні п`ять років, і не змарнувати історичний шанс, скотившись в популізм.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук під час засідання погоджувальної ради парламенту.

"Хочу наголосити на вимозі лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка - і ВР має розглянути це питання - звернутися до партнерів та союзників із європейських парламентів, аби засудити ганебне повернення Росії в ПАРЄ. Ми повинні проявити позицію, ми маємо захистити свободу та територіальну цілісність", - сказав Тетерук.

Також, за його словами, потрібно зайнятися "п’ятою колоною" всередині країни, яка почала атаку на декомунізацію і все українське.

"Громадськість непокоять спроби перейменувати столичні проспекти Бандери і Шухевича. Намагання повернути Україну у радянське стійло зустрінуть рішучу відсіч", - наголосив народний депутат.

Крім того, Тетерук звернув увагу на маніпуляції із законом про розпуск ВР і позицію Конституційного суду України. Втім, незважаючи на це, призначені на 21 липня дострокові вибори до парламенту, на думку народного депутата, мають відбутися чесно і прозоро, так само як вибори президента.