RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зеленський незвично звернувся до іноземних інвесторів: відео та реакція мережі

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення англійською мовою, в якому закликав іноземних інвесторів вкладати гроші в країну і пообіцяв поліпшити умови для бізнесу.

Відповідне відео було опубліковано на Facebook сторінці президента.

"Я звертаюся до іноземних бізнесменів, які шукають нові майданчики для інвестицій. Розумію – стара влада зробила все, щоб Україна виглядала інвестиційно непривабливою. Бізнесу ставили палки в колеса, його взагалі могли відібрати. Наразі все буде інакше. Я особисто це гарантую. Ми доведемо вам, що є країною з потужним інвестиційним потенціалом, яка готова змінюватись та розвиватись разом із вами", - йдеться у підписі до відео.

У користувачів мережі відео викликало неоднозначну реакцію. Деякі хвалять Зеленського, інші ж нагадують йому про атаки на деякі компанії з боку нової влади і рішення Баришівського райсуду, які багато хто вважає прийнятими в інтересах олігарха Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в середу, 17 липня, президент України Володимир Зеленський розкрив нові подробиці переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.