RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путін схиляє Зеленського до політичного самогубства: озвучено небезпеку

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський упевнений, що якщо Україна піде на поводу у Кремля з питання врегулювання конфлікту на Донбасі, то це призведе до "самогубства України".

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

Не випадково Москва змушувала Україну підписати так звану формулу Штайнмаєра - це перший підготовчий етап до капітуляції. Там з чого ж все починається? На Донбасі проводяться вибори. А які там можуть бути вибори? Такі ж вибори, як недавно в Москві проводилися - ті ж самі Пушиліни і Пасічники будуть призначені, після чого Україна вже на наступний день зіткнеться з ними не як з бандитами, а легітимними політичними діячами. Ухвалення такого розуміння Мінських угод - це політичне самогубство України. І перший крок до нього майже відбувся 18 вересня в Мінську", - впевнений експерт.

За його словами, ні про яке потепління у відносинах між Україною і Росією не може бути й мови.

"Яке може бути потепління? Цілі Москви не змінилися - це підпорядкування всієї Украіни. Інструментом для цього є путінська інтерпретація Мінських угод. Москва вимагає, щоб всі цю бандитську структуру, яку окупанти створили на території так званої Лугандонії, Україна визнала з точки зору свого законодавства, тобто легалізувала повністю їх дії, нічого не змінюючи, зі збереженням військових структур, які будуть називатися так званою народною міліцією. І головне, щоб ця велика територія стала військовим плацдармом агресора для подальшого поширення в Україні", - каже політолог.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": У Зеленського є два сценарії, як зупинити війну - Андрій Піонтковський.

Першу частину інтерв'ю читайте тут: По Трампу завдано великого удару - Андрій Піонтковський.