RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Харківській області призначено нового голову прокуратури: в мережі нагадали про його скандальне минуле

У понеділок, 30 вересня, генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про призначення Олександра Фільчакова на посаду прокурора Харківської області.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Генпрокуратури.

Однак в мережі відразу ж згадали про скандал, пов'язаний з новим головою обласної прокуратури. Журналіст Юрій Ніколов на своїй сторінці в Facebook опублікував скріншот з блогу іншого журналіста, нинішнього нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубинського. Матеріал датований 17 листопада 2011 року.

"Помилуйтеся який лиходій став прокурором Харківщини за розпорядженням генпрокурора Рябошапки, який доводиться Зеленському "100% моєю людиною". Навіть не погуглили перед призначенням. Або навпаки погуглили?", - пише Ніколов.

"І так. Джерело інформації в даному випадку я відбирав з особливим цинізмом", - з іронією додає журналіст.

Відзначимо, 30 вересня Рябошапка призначив ще одного прокурора: Максима Віхора на посаду глави прокуратури Одеської області.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Кабінет міністрів України в середу, 25 вересня, призначив голові Міністерства внутрішніх справ Арсену Авакову ряд заступників, а також нового главу Національної поліції .