RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У ватажка ДНР знайшли політичну партію в Україні: резонансні подробиці

В Україні досі зареєстрована партія "МММ", лідером якої є ватажок так званої ДНР Денис Пушилін.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Сьогодні".

Заступник голови комітету Верховної Ради з питань державної влади Олександр Качура розповів в інтерв'ю журналістам, що нардепи працюють над ліквідацією "фейкової" політсили. У числі інших виявлених в реєстрах "партій" виявилася і політсила ватажка ДНР.

"Це абсурд якийсь! Коли я як адвокат звертався з даного питання, мені сказали, що "вони нічого не порушують", - обурюється Качура.

За його словами, в даний момент ведеться робота над ліквідацією партій-фейків, які не вели політичної діяльності, не брали участі у виборах або несвоєчасно створили осередки.

"По трьом цим підставам ми можемо очистити політичне поле від "кишенькових", "диванних", "фейкових" партій. Наскільки я знаю, міністр юстиції вже дав завдання профільному департаменту проаналізувати ситуацію і подати свої висновки щодо подачі в суд позовів щодо анулювання свідоцтв таких політсил. По суті, замість 320 партій в країні може залишитися близько сотні. Але тих, хто дійсно реально веде політичну діяльність", - уклав глава комітету.

Як раніше повідомляв "Апостроф", ватажок так званої ДНР Денис Пушилін зробив заяву про ліквідацію України, що висміяли в мережі.