RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гончарук цікаво відреагував на скандал з "плівками" і заявив про прорив

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував скандал з публікацією записів його розмов, в яких містяться спірні заяви про президента Володимира Зеленського та компетенцію самого Гончарука в економіці.

Відповідне відеозвернення було опубліковано в Telegram-каналі Гончарука.

Прем'єр заявив, що проти нинішніх президента і уряду України "працюють багато людей". Безпосередньо Гончарук публікацію плівок не згадав.

"Із самого початку проти команди Президента й Уряду працюють багато людей, яким хотілось, щоб нам нічого не вдалося. Щоб Україні не вдалося. Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію і перекривати потоки", - сказав Гончарук.

Також прем'єр у своєму зверненні повідомив про поліпшення економічної ситуації в країні. Серед досягнень він перерахував зміцнення обмінного курсу, збільшення накопичених міжнародних резервів, зростання прямих іноземних інвестицій і зниження інфляції.

"Якщо це не хороші новини для країни, то я повний "профан" в економіці", - процитував своє висловлювання зі скандальних плівок Гончарук.

Також про скандал і майбутнє уряду читайте в матеріалі "Апострофа": На волосині від звільнення: "кінець епохи бідності" або початок кінця Гончарука.