RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Що значить корабельна сосна: депутат дала чітку відповідь

Історія з обговоренням керівниками партії "Слуга народу" Давидом Арахамією і Олександром Корнієнком жінок-соратниць під час прес-конференції у Миколаєві викликала хвилю обурення в українському суспільстві. Народний депутат з фракції "Голос" Соломія Бобровська розповіла, який саме зміст могли вкласти "слуги" у висловлювання про "сосну".

Про це політик написала на своїй сторінці у Facebook.

"Палали мої вуха, коли почула справжнє значення цього звороту з жаргону. Хто не в курсі - це жінка легкої поведінки, яка обслуговує чоловіків під час круїзів на лайнерах. Цього достатньо, щоб зрозуміти, як на мене, середній арифметичний рівень відношення чоловіків політиків до жінок в політиці", - зазначила нардеп.

За словами Бобровської, їй прикро, коли жінки це толерують і забувають про ключовий принцип - гідність, яку неможливо в принципі купити ані мандатом, ані грошовою сумою.

"Корнієнко уже сказав про те, що ці слова були не про коліжанку з ВР, а про політикиню з Миколаєва Тетяну Домбровську. Я знаю Таню, як принципову жінку і маю надію таким речам вона дасть чітку відсіч і поставить "фахівців" на місце", - додала Бобровська.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко після скандалу про "сосну" записав відеозвернення, в якому зізнався, що таки обговорював певну жінку, але йшлося не про нардепа Ірину Аллахвердієву, а про Тетяну Домбровську.

До слова, раніше в мережі також з'явилася і реакція самої Аллахвердієвої.