RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Зеленський пояснив призначення одіозного силовика часів Януковича

Президент Володимир Зеленський пояснив призначення одного з керівників МВС уряду Миколи Азарова Олега Татарова, який курирував справи проти активістів Євромайдану, заступником голови Офісу президента.

Як пише "Українська правда", про це Зеленський говорив в Маріуполі в п'ятницю, 7 серпня.

"Що стосується цієї людини. Я не знаю, що таке "він стара людина". Думаю, він за віком приблизно як я. Йому за 40, навіть немає 50 ... Ми всі жили за часів Януковича, деякі люди побігли разом з Януковичем , а в принципі багато залишилося нормальних, які не зрадили Україну. Мені здається, це несправедливо, всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Януковича вважати "старою владою", - сказав глава держави.

Він додав, що сам вважає "старою владою" чиновників часів п'ятого президента Петра Порошенка.

"Для мене всі, хто очолював, за часів пана Порошенко теж вже "стара влада". І там були досвідчені люди і в ті роки були досвідчені люди. Головне, щоб людина була чесна", - резюмував Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", також Володимир Зеленський призначив Кирила Буданова начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України. У квітні 2019 року на майора розвідки Кирила Буданова було скоєно замах російським диверсантом.