RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Повітряна блокада в дії: у Білорусі виступили з важливою заявою про скасування рейсів в ряд країн

Білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" вимушено скасовує рейси в 8 країн після інциденту з примусовою посадкою літака в Мінську, коли затримали опозиційного журналіста Романа Протасевича.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У зв'язку з наявністю заборон на виконання рейсів з боку ряду країн авіакомпанія "Бєлавіа" змушена скасувати польоти з 27 травня по 30 жовтня 2021 року по наступних напрямках: Варшава, Мілан, Амстердам, Рим, Франкфурт, Берлін, Мюнхен, Ганновер, Відень, Брюссель, Барселона, Калінінград ", - йдеться в повідомленні компанії.

Пасажирам пропонують змінити дату вильоту або повернути повну вартість без штрафів протягом року з моменту придбання авіаквитків.

"Ми шкодуємо, що нашим пасажирам довелося зіткнутися з даною ситуацією, що склалася з незалежних від авіакомпанії причин, і обіцяємо докласти всіх зусиль для її вирішення", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", білоруська сторона готувалася збити літак Ryanair, що прямував з Афін до Вільнюса зі 123 пасажирами на борту. Після його посадки був затриманий білоруський журналіст Роман Протасевич, а також його дівчина.