RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Ми побачимо, що українці мали рацію: в Росії дали прогноз падіння режиму Путіна

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що в той час як в України є майбутнє, у путінського режиму його немає.

Про це в етері Апостроф Live розповів російський політолог Дмитро Орєшкін.

За словами експерта, майбутнє путінського режиму є тільки поки існує сам Володимир Путін, а у Росії, яка несе цей режим - майбутнє все сумнівніше і сумнівніше.

"Для мене здається очевидним, що Путін успішно вирішує тактичні завдання зі збереження свого режиму. Але точно так само успішно вирішують свої завдання і Кім Чен Ин, і Мадуро. Але що відбувається при цьому з територіями і з народом, які ці товариші опікують, - ось, що найцікавіше", - сказав він.

Орєшкін відзначив перетворення на "відстійник" колись найбагатшу країну Латинської Америки - Венесуелу.

Він також навів у приклад Південну Корею, яка в три рази менше Росії по населенню, але при цьому обігнала російську державу за валовим продуктом (на душу населення - Апостроф).

Як він зазначив, Росія з її багатствами могла би бути однією з перших країн світу, але поки вона тільки падає вниз по рейтингу, і буде падати, поки уряд не зрозуміє своє тупиковий стан.

На даний момент, як вважає політолог, Путін контролює обстановку в країні, "підгодовує Олександра Лукашенка і Придністров'я", а силовики контролюють ситуацію, поки це буде вигідно Путіну.

"І це буде вигідно Путіну, поки він живий. Але той, хто прийде йому на зміну - ми не знаємо, хто, як і що за людина прийде йому на зміну - можливо, буде мислити трохи більше прагматично і зрозуміє, наскільки сильно Росія відстала. І тоді, дай Бог удачі, ми побачимо, що українці в чомусь мали рацію", - заявив Орєшкін.

Нагадаємо, журналіст Ігор Яковенко назвав два варіанти загибелі путінського режиму.