RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Смерть Полякова: генерал поліції розповів, як наркотик потрапив до організму нардепа

Розслідування загадкової смерті нардепа Антона Полякова триває. На сьогодні поліція має дві версії того, як наркотик потрапив у кров загиблого політика.

Про це повідомив в інтерв'ю виданню "РБК – Україна" керівник Головного управління Національної поліції у Києві, генерал Іван Виговський.

За словами генерала, зараз слідство проводить близько 20 експертиз, деякі з яких уже готові. Крім цього, поліції вже відоме все коло підозрюваних осіб і вся хронологія останнього дня життя народного депутата. Свідки та можливі причетні опитані.

"На сьогодні досудове розслідування триває, версії у нас залишається дві – самостійне чи примусове попадання наркотичної речовини в організм. На даний момент проводиться близько 20 експертиз, деякі вже готові. Ми встановили все коло осіб, з ким у нього було спілкування, чітко розклали хронологію. останнього дня життя депутата. Встановили та проводимо слідчі дії з усіма причетними особами, свідками”, - заявив генерал і додав, що говорити більше по цій справі, на даний момент, безглуздо.

За його словами, потрібно дочекатися завершення всіх слідчих заходів. Лише тоді картина стане зрозумілою і можна буде робити якісь істотніші та впевненіші висновки. Інакше це може зашкодити слідству.

"Плюс проводимо дуже багато технічних заходів. Але більше щось говорити у цій справі я зараз не можу. У Верховній раді, як ви знаєте, створено Тимчасову слідчу комісію з цього питання. Ми минулого тижня проводили з ними спільну зустріч та пропрацювали певні напрямки. Що стосується телефону Полякова, то після завершення слідства ми все розповімо, зараз це може зашкодити слідству", - резюмував Іван Виговський.

Раніше ми також повідомляли, що днями поліція отримала доступ до нових даних у справі про смерть Полякова.