RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

На засіданні Ради безпеки з Путіним помітили дивні нестиковки: фото

Засідання Ради безпеки Росії, яке нібито транслювали в режимі онлайн, може бути записаним заздалегідь. Для такої версії існують докази.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відео трансляції засідання.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу ,учасник засідання, котрий перебував нібито в прямому ефірі, двічі "засвітив" на камеру свій наручний годинник, який показував спочатку 12:47, а потім 13:38. У момент трансляції за московським часом було 18:30.

Фото: Скриншот

Окрім цього, наприкінці чи то трансляції, чи то запису була ситуація, яка нагадує "склейку" різних фрагментів відео. В одну секунду камера показала Путіна у двох різних позах.

До того ж користувачі мережі помітили ще одну "склейку".

"Зверніть увагу на чоловіка у синій формі ліворуч. Це генпрокурор Росії Краснов. На початку відео він сидить. До слова запрошується Наришкін, йде виступати, а оцей в синій формі, який щойно сидів, вже повертається після виступу", - підмічає користувач мережі фейсбук та додає відповідний фрагмент відео.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вищі посадові особи Росії запропонували Путіну визнати окремі райони Донецької та Луганської областей України (т.зв. "ДНР" та "ЛНР") "незалежними республіками".