RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Fuck off: український дипломат жорстко відповів німецькому політологу на пост про контрнаступ ЗСУ

Німецький політолог негативно висловився про успішний контрнаступ Збройних Сил України, просуваючи путінську ідею "мирних переговорів", на що український дипломат Андрій Мельник відповів: "Fuck off".

Про це свідчить пост у твіттері Йоханнеса Варвіка, на який відповів Андрій Мельник.

Відомий своєю позицією про важливість співпраці Заходу з країною-терористом Росією німецький політолог Йоханнес Варвік прокоментував контрнаступ ЗСУ, мовляв, він не змінить хід війни, тому що російське окупаційне військо все ще домінує в ескалації та в середньостроковій перспективі. Крім того, політолог заявив, що бачить єдиний варіант вирішення ситуації - політичне "узгодження інтересів", тобто навів типовий кремлівський меседж.

"Непопулярна думка: звіти про успіхи українських військових не змінюють загальної картини, на мою думку: Росія має (на жаль) домінування ескалації та в середньостроковій перспективі вищу стійкість. Альтернативи політичному узгодженню інтересів немає", - написав Йоханнес.

У відповідь на це колишній посол України у Німеччині Андрій Мельник висловив доволі популярну думку з двох слів: "Fuck off". Якщо перекласти цензурною мовою, це означає "відчепися".

Читайте також матеріал "Апострофа": У Росії шукають хоч когось у світі, хто б умовив Україну сісти за стіл переговорів - політолог