RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Трамп пообіцяв боротися "до останнього" проти угоди, з якою пов’язана військова допомога Україні

Колишній президент США Дональд Трамп, який переміг на президентських праймеріз Республіканської партії в Нью-Гемпширі Ніккі Гейлі, заявив, що "до останнього" бойкотуватиме потенційну міграційну угоду Сенату, до якої прив'язана військова допомога Україні.

Про це пише Politico.

Читайте також: Страх проти гніву: чим завершиться політична криза в США

Він виступив проти дій чинного американського президента Джо Байдена на південному кордоні та назвав двопартійну, неопубліковану сенатську угоду "поганим законопроєктом".

"Як лідер нашої партії, у мене немає жодних шансів підтримати цю жахливу зраду Америки з відкритими кордонами. Цього не відбудеться, і я боротимуся з цим щосили... Я помітив, що багато сенаторів, багато сенаторів намагаються з повагою сказати, що звинувачують у цьому мене. Я сказав, що все гаразд, будь ласка, звинувачуйте в цьому мене. Будь ласка, тому що вони готувалися ухвалити дуже поганий законопроєкт", - зазначив Трамп.

Крім того, він похвалив висловлювання спікера Палати представників Конгресу США Майка Джонсона, який попередив, що потенційна угода по кордону, до якої прив'язана військова допомога Україні, є "мертвою після прибуття" - це медичний термін, яким позначають людину, яка померла до прибуття до лікарні.

Нагадаємо, Трамп також загрожував виходом США з НАТО, як тільки на Європейський Союз буде скоєно військовий напад.

  • Вас може зацікавити:

Байден готовий закрити кордон з Мексикою: названо умову

Міграційна криза в Техасі: у Сенаті погодилися на компроміс

Непокірний Техас: суть конфлікту між штатом та Білим домом та всі подробиці