RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Демократи починають шукати альтернативу Байдену після дебатів

Після дебатів 28 червня демократи надіслали лист зі списком кандидатів на заміну Байдена на президентських виборах.

Про це повідомили в виданні Politico.

Один із найбільших спонсорів партії демократів та прихильник Байдена заявив виданню Politico, що президенту час завершити свою кампанію.

Він назвав виступ Байдена "найгіршим в історії" та зауважив, що той настільки поганий, що ніхто не звертатиме уваги на брехню Трампа.

Натомість він запропонував альтернативний список кандидатів в президенти від демократів на чолі з губернаторами штатів Мериленд та Мічиган.

"Наша єдина надія на те, що він відійде, ми домовимося про з'їзд партії або він помре. В іншому випадку нам кінець", – сказав радник донорів.

Втім, навіть ті, хто скаржився на виступ Байдена, стверджують, що тільки він сам може вирішити знятися з президентської гонки.

У кампанії чинного президента США відповіли на критику, і один із радників назвав його "єдиною людиною, яка коли-небудь перемагала Дональда Трампа".

Старший радник вищих посадових осіб Демократичної партії розповів, що Байдена відверто розчарував.

"Байден мав погане послання, погану суть, погані контраргументи, презентації, невдалі невербальні засоби. У цих дебатах для нього не було жодної світлої плями. Єдиний позитивний момент – це те, що це сталося в червні, а не в жовтні", – резюмував він.