RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Відомий росіянин розповів, як "чесні патріоти" в Україні грають на руку Путіну

Більшість кандидатів у президенти України, які не знають справжніх планів президента Росії Володимира Путіна щодо України, грають йому цим на руку.

У цьому впевнений російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Путін від України ніколи не відчепиться. Завданням Путіна і його оточення є знищення України як суверенної держави і повного підпорядкування її так званому "русскому миру".Зараз ситуація так швидко змінюється, що тут взагалі важко щось прогнозувати. Але, найімовірніше, зараз у Москві обрали тактику вичікування, щоб подивитися, що буде на виборах в Україні. У Кремлі чекають, що з'явиться керівництво, яке їх більше влаштовує. Тим більше, що від низки кандидатів, не називаючи прізвищ, лунають такі голоси, що чинна влада не вміє розмовляти з росіянами, а "ми краще знаємо і краще домовимося". У Москві це уважно слухають і чекають. Але для Москви розмова може бути тільки одна – більша кількість поступок і велика капітуляція. Ці кандидати в президенти України – чесні українські патріоти, але вони до кінця не розуміють природу російської влади і мають якісь ілюзії, що приїдуть, сядуть з Путіним, щось напишуть на папірці і домовляться. Але такого не буде. А Москва поки вирішила почекати і подивитися, що з цього вийде", - впевнений він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Трамп погіршує свої позиції в США, а Путін зараз найбільш небезпечний - Андрій Піонтковський.