RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Вакарчук розповів, чому вирішив не йти на вибори

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук заявив, що ставити особисті політичні амбіції вище долі мільйонів українців - безвідповідально.

Про це він розповів в інтерв'ю для "Української правди".

За словами Вакарчука, він замислювався над тим, щоб висуватися на вибори президента в якості кандидата.

"В якийсь момент, коли всі навколо про це говорять, ти починаєш про це задумуватися. Самі по собі рейтинги чи якісь прогнози політологів щодо мого імені мене ніколи не цікавили. Для мене ідея йти на вибори, будь-які – президентські чи парламентські, є всього-на-всього стратегією у тій великій меті справжніх змін, про які я вам говорю", - сказав Вакарчук.

Однак, на думку артиста, посада президента - надто важливий пост, щоб приймати в зв'язку з ним безвідповідальні рішення.

"Я прийняв для себе відповідальне рішення, я про нього чітко заявив. Взагалі, вважаю, що коли йде мова про посаду президента, то насправді це йде мова про долю мільйонів людей. Ставити власні політичні чи в принципі людські амбіції вище за долю мільйонів людей – це безвідповідально. Я – людина відповідальна", - заявив він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Святослав Вакарчук звинуватив в нещирості кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського.