RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Журналіст пояснив, чому від Порошенка відвернулися на Донбасі і підтримують ворогів

Міністерства, створені при чинному президентові України Петрі Порошенко, показали свою неефективність і не змогли підняти рейтинги главі держави на виборах.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив відомий журналіст і блогер Денис Казанський.

"Взагалі всі міністерства, яких наплодили за останній час, показали свою колосальну неефективність. Наприклад, Міністерство інформації, володіє значними бюджетами – за минулий рік у них, по-моєму, було близько 700 мільйонів, а це величезний бюджет. А зараз ми прийшли до того, що в Лисичанську взагалі вимкнули українські телеканали, і люди дивляться канали ЛНР. Це, так би мовити, підсумок їх роботи", - зазначив журналіст.

За словами Казанського, в розпорядженні Порошенка було ціле Міністерство інформації: яке так погано інформувало людей, що вони в підсумку прийшли до того, що авторитет президента втрачено.

"Тому люди підтримують або відвертих ворогів, таких як Юрій Бойко, або Володимир Зеленський, якого ви так не любите і називаєте популістом. Що ж ви не пояснили людям, що не можна підтримувати популістів, а треба підтримувати більш змістовних кандидатів. Кому ви претензії пред'являєте? Народу – нерозумно. А ви що робили, коли отримали такі бюджети?"- додав він.

Казанський також розкритикував діяльність Міністерства з окупованих територій.

"Так, були відновлені деякі підірвані мости в 2014 році, але це більше стосується Донецької області, де ведеться робота. Там є якийсь прогрес: практично з нуля перебудували деякі школи, відкрили нові відділення в лікарнях, побудували кілька ЦНАПів, які повністю змінили процедуру отримання документів. Тобто в Донецькій області ми бачимо певні паростки цивілізації. А по Луганській області - тотальний хаос і розвал", - резюмував блогер.

Повне інтерв'ю читайте в матеріалі "Апостроф": Не війна зруйнувала Луганську область: що відбувається в регіоні - Денис Казанський.