RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Депутат Київради розповіла про можливу підготовку "передвиборних каруселей" в столиці

В Оболонському районі Києва можуть готувати "передвиборні каруселі".

Про це в своєму телеграм-каналі заявила депутат Київради Людмили Костенко.

Політик та громадський діяч висловила занепокоєння з приводу підозрілої активності, яку жителі району спостерігали вже кілька днів - до будівлі Оболонській РДА під'їжджали автобуси, заповнені представниками інших районів і областей, які прибули до Києва виключно з однією метою - змінити місце голосування саме на Оболонський район.

Відзначимо, що раніше оболонці активно висловлювали обурення в соціальних мережах з приводу несподіваного виявлення в своїх платіжках "зайвих" людей, нібито "випадково" прописаних в їх квартирах.

"Це - інструмент нечесної кампанії. І, на жаль, наш район зіткнувся з цим", - висловила заклопотаність Людмила Костенко і звернулася з офіційним зверненням до глави Оболонської РДА Кирила Фесика з вимогою пояснити "... підозрілу активність, яка відбувається двома поверхами нижче його офісу".

Звернення аналогічного змісту направлено також на ім'я президента України. Столичний депутат висловила сумнів з приводу посадової компетентності голови Оболонської РДА зважаючи на відсутність його адекватної реакції на маніпулювання інститутом реєстрації під стінами ввіреної йому в керівництво держрайадміністраціі.