RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

Питання виживання країни: Вадим Рабинович представив аргументи проти голосування за "зелених" на виборах

Непрофесійні методи роботи влади можуть привести Україну до економічної і соціальної катастрофи, проте місцеві вибори можуть вплинути на ситуацію.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович в програмі "Великий день" на каналі NewsOne.

"У "Нафтогазі" знайшли "діру" в мільярди гривень. Шмигаль заявив, що пенсії скасують через 15 років, а з наступного року введуть податок під цю справу ... Не йдеться про перемогу якоїсь партії, мова йде про виживання країни. Якщо ми не приберемо "зелених", то країна загине!" - вважає політик.

Упевнений Вадим Рабинович і в тому, що Україні необхідно налагоджувати співпрацю зі своїми сусідами: "Не дай нам бог стати полем бою між Росією і Європою. Хоча вже і влада Зеленського нас до цього веде".

Вадим Рабинович нагадав, що з першого дня в політиці він говорив, що Україна повинна стати "Швейцарією Східної Європи".

"Я говорив: "Нам потрібна нейтральна, незалежна, позаблокова Україна, побудована за типом Швейцарії Східної Європи...". Ми можемо скільки завгодно говорити про Захід, але ми вже побачили, як чиновники ЄС до нас ставляться. Нам сказали: Європа - не банкомат для України. Ви забрали у нас землю, поставили смотрящих на всі стратегічні підприємства, вбили банківську систему. Не варто розраховувати, що США, Німеччина, Франція або Китай будуть думати про нас. В першу чергу вони думають про свої національні інтереси, але ми і наша влада маємо думати про Україну", - обурився співголова партії "ОПЗЖ".

Вадим Рабинович звернув увагу на зустріч глави політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука з російським керівництвом 6 жовтня в Москві.

"Медведчук попросив дві найважливіші речі: допоможіть, будь ласка, з вакциною від коронавіруса, яка в РФ вже є, і зніміть санкції з ряду українських підприємств, щоб бізнес зміг зітхнути в умовах економічної кризи і пандемії... Я владі хочу пояснити, що політика Медведчука - це позиція патріота, ці дії роблять життя в країні краще. А ті, хто вбивають свою країну, ті - не патріоти, а брехуни! Віктор Медведчук зробив правильну роботу. А що влада протиставляє нашим зусиллям щодо поліпшення життя в країні? Я слухав Зеленського і жахнувся. Він сказав: "Миру немає і не буде!.. Вибори на Донбасі скасовуються... що діється в правоохоронних органах я не знаю...". Нас що за дурнів вважають?..", - резюмував Вадим Рабинович.