RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Політика

Новини

4 липня

Всі новини

"Шанс змінити країну": Юрій Бойко звернувся до виборців з приводу виборів 25 жовтня

Українці мають реальний шанс змінити державний курс, проголосувавши на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це заявив співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко в своєму зверненні.

Він розкритикував чинну владу за відсутність політичної волі у вирішенні соціальних і економічних проблем країни.

"Через два дні в Україні пройдуть вибори до місцевих органів влади. Від їх результатів залежить, чи зможе наша країна стати на шлях впевненого розвитку або продовжить падіння в прірву криз, злиднів і розрухи. Ми всі бачимо, що відбувається в країні в останні роки. Нинішня влада не здатна і не хоче нічого міняти і вирішувати. Якщо ми хочемо зупинити цей згубний курс, ми повинні прийти 25 жовтня на виборчі дільниці і проголосувати. проголосувати за таку команду людей, які здатні змінити життя на краще в кожній громаді, в кожній сім'ї. За тих, хто готовий працювати на совість", - зазначив він.

Співголова опозиційної політичної сили наголосив на важливості голосу кожного українця на місцевих виборах і розповів про плани "Опозиційної платформи - За життя" у разі перемоги.

"І не вірте тим, хто каже, що ваш голос нічого не змінить. Це - неправда! Від вашого голосу залежить дуже багато. Своїм голосом ви зупините хаос і занепад. І відкриєте шлях до нормального життя. В якій панує мир, люди завжди можуть розраховувати на підтримку і захист, як годинник працюють комунальні служби, забезпечені комфорт і безпека жителів, і не треба їхати в пошуках кращої долі, тому що працюють підприємства, відкриваються нові робочі місця, зростає добробут в сім'ях, а головне - є впевнене майбутнє", - підкреслив він.