RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Блогер звинуватив партію Труханова в спробі зірвати підведення підсумків виборів до Одеської міськради - ЗМІ

Процес підрахунку голосів в Одеську міську раду під загрозою зриву, і це може бути вигідно провладній партії мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй ділам".

Про це в Facebook розповів блогер і політичний експерт Віктор Таран, передає "Гордон".

Він стверджує, що спостерігачі від інших політичних сил піддавалися залякуванням.

"З 16:00 середи, 28 жовтня, коли Суворовська ТВК зібралася на засідання, вони блокували її роботу і на кілька годин затримали підрахунок. Одного з кандидатів рішенням комісії довелося вивести з засідання. За інформацією з ТВК, члени комісії, присутні на засіданні кандидати у депутати від інших політсил і спостерігачі піддавалися адміністративному тиску, залякуванню та образам з боку керівництва Суворовської райадміністрації, яка є виконавчим органом Одеської міськради", - зазначив Таран.

Блогер розповів, що "провладні сили намагаються заважати комісії, щоб зірвати підрахунок голосів". Правоохоронцям повідомили про мінування будівлі Суворовської райадміністрації, щоб евакуювати спостерігачів.

"Увечері 28 жовтня в будівлі Суворовської райадміністрації, що на просп. Добровольського, 106, де знаходиться комісія, згасло світло. Рано вранці 29 жовтня надійшла інформація про його замінування. Як передає прес-служба ГУНП, в Суворовської райадміністрації Одеси працює слідчо-оперативна група терпідрозділу поліції, кінологи. Йде перевірка на наявність вибухонебезпечних пристроїв та речовин. Люди евакуйовані", - підсумував Віктор Таран.

Після обробки 86,53% протоколів в Одеську обласну раду в лідери вирвалася партія "Опозиційна платформа - За життя" з результатом 24,3% голосів.