RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Труханов "підключив радикалів до зриву підрахунку голосів" на виборах в Одеську міськраду - блогер

В Одесі з чинним мером Геннадієм Трухановим пов'язують спроби зриву підведення підсумків голосування на виборах до міськради.

Про це в Facebook повідомляє блогер, політичний експерт Михайло Шнайдер, передають "Українські новини".

"Поки по всій Україні закінчують підраховувати голоси, в Одесі своя атмосфера. А саме - спроби зриву підведення підсумків голосування на виборах до міськради, які пов'язують з мером Геннадієм Трухановим. Так, увечері 28 жовтня біля Малиновської територіальної виборчої комісії зібралося близько 50 представників Нацкорпуса. Члени комісії, спостерігачі та присутні в тервиборчкомі кандидати в депутати розцінили їх появу як загрозу підтасовок, можливу організацію фальсифікації результатів голосування і залякування комісії", - зазначив він.

За словами Шнайдера, порушень правопорядку вдалося уникнути, але роботу ТВК було розбалансовано.

"До речі, про зв'язок радикалів з Одеським міським головой̆ Геннадієм Трухановим вже писали ЗМІ. Зокрема, в соцмережах неодноразово публікувалися фото, на яких мер ходить з лідером одеського "Автомайдану" Євгеном Резвушкіним. Крім того, під час передвиборної кампанії в Одесі Нацкорпусу було віддано велику кількість бордів з агітацією, хоча представникам інших політичних сил в розміщенні такої реклами в мерії відмовляли. Ось такі чудеса відбуваються в "перлині біля моря", - підсумував блогер.